CrossFit Coach

“Ik wil CrossFit coach worden, what ever it takes!”

Oktober 2013 deed ik mijn eerst proefles CrossFit bij CrossFit Haarlem. Ik was direct verkocht! Dit wil ik, de uitdaging, de energie, het paste perfect bij mij. Al gauw besefte ik dat CrossFit mijn passie was en ik zei tegen mijzelf: “Ik wil CrossFit coach worden, what ever it takes!” Ookal verklaarde iedereen mij als skinny meisje voor gek, ik bleef consistent trainen en besloot in februari 2015 mijn Level 1 certificaat te halen. Na een gesprek met de eigenaar van CrossFit Haarlem kon ik in mijn eigen tijd met de coaches meelopen, waar ik hem, de coaches en CrossFit Haarlem zeer dankbaar voor ben. Ik liep uren stage om het vak te leren en beetje bij beetje begon ik met lesgeven.

Sinds maart 2015 begon ik zelf met het lesgeven bij CrossFit Haarlem en in juni 2015 ook bij CrossFit 2102 in Heemstede. Helaas ben ik in april 2016 gestopt met lesgeven in Haarlem en ben ik fulltime in Heemstede aan de slag gegaan. Tot op heden geef ik hier les en ben ik Head Coach van CrossFit 2102.

Bij CrossFit 2102 ben ik Head Coach, geef ik gemiddeld 12 uur per week CrossFit, 4 uur per week CrossFit Kids & Teens, ben ik verantwoordelijk voor de communicatie en marketing en maak ik de programmering voor de box.

Certificates:
CrossFit Level 1 – februari 2015
CrossFit Level 2 – juli 2016
CrossFit Kids – januari 2017