Over mij

Mijn naam is Vera Potharst (28). Geboren en woonachtig in Haarlem. Zelf ben ik een fanatieke CrossFitter, houd ik van mijn werk als coach en personal trainer en leef ik onder het motto:

‘Do it with passion or not at all’

Na op de middelbare school mijn HAVO diploma te hebben behaald ben ik na een pauze HBO Vrijetijdsmanagement gaan studeren, met als specialisatie Sport, Wellness & Lifestyle. Tijdens mijn leven als student ben ik zelf veel gaan sporten. In eerste instantie super goed, maar ik ontwikkelde een negatieve obsessie op het gebied van voeding die mij steeds minder gelukkig maakte, ervoor zorgde dat ik niet goed in mijn vel zat en ik te dun werd. Om mijzelf te ‘genezen’ ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in ‘echte’ en vitale voeding (in combinatie met sport) en heb ik begin 2015 mijn diploma Gewichtsconsulente behaald, waarmee ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Sinds september 2013 doe ik fanatiek aan CrossFit en heb ik vanwege mijn passie hiervoor mij opgeleid tot CrossFit Level 1 Trainer (jan 2015) en CrossFit Level 2 Trainer (juli 2016). Ik coach CrossFit, bij de affiliate: CrossFit 2102.

Mijn sport en mijn eindeloze interesse in health hebben mij geleerd hoe ik voeding kan gebruiken als mijn ‘fuel’ en voor mijn performance. Daarnaast heb ik zo veel enthousiasme om andere te motiveren hun doelen te behalen dat ik besloot Healthness Coaching op te richten en mij op te leiden tot fitness coach, personal trainer, voedingscoach en CrossFit coach. Op dit moment ben ik werkzaam bij HealthclubNU en CrossFit 2102. Hiernaast schrijf ik blogs en post ik dagelijks op mijn persoonlijke Instagram en Facebook pagina om mijn motivatie te delen. Ik hoop mensen te inspireren, te kunnen helpen hun manier van fit zijn te vinden en samen jouw doelen te bereiken.

Liefs,
Vera